23 Mayıs 2012 Çarşamba

küçük hanımın yıl sonu gösterisi

dün böcüğümün yıl sonu sergisi ve yıl sonu gösterisi vardı. sergide yıl boyu yaptıkları etkinlikleri ve gösteride ise yaklaşık 2 aydır hazırlandıkları,  slumdog millionaire (en sevdiğim filmlerden birisidir) filminin müziği olan ring ring ringa şarkısı eşliğinde dans gösterisini sundular. çok şekerlerdi, komiklerdi ve sevimlilerdi. elanurun kreşinde 4 sınıf var ve her sınıfta en az bir arkadaşımızın çocuğu var o yüzden gösteriyi baştan sona hevesle izledim. çok keyifliydi.

2006 ve ocak-şubat-mart 2007'li çocuklar için mezuniyet ve kep atma töreni yapıldı. böcüğümün babasınında benimde mezuniyet törenimiz olmamıştı (taşra üniversitelerinde okuma nedeniyle, eh ben mezun olalı 11 sene oldu). şimdi ana sınıfından bile mezun olunup, kep atılıyor (üstelik benim okuduğum üniversitenin anaokulunda, baya bi ilerleme olmuş) ve işte hem eserler hem resimler.








hamileliğin neredeyse sonuna gelmiş, çok kilo almış, çok şişmiş, eğilemeyen anne ve bıcırık kızı


her zamanki gibi fit baba ve bıcırık kızı


saçlar yapıldıktan sonra bıcırık


kuaförümüz beceriksizdi biraz, koluna yapması gereken dövme bi garip oldu. kıyafetimiz ise biz annelere göre facia, bıcırıklara göre mükemmel, seneye bu kıyafet işine ben el atıcam:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder